Offerte- module

Wanneer uw calculatie klaar is, wilt u een professionele en overzichtelijke, offerte aanbieden aan uw opdrachtgever. Dat kunt u doen met de offertemodule.

Van de calculatie genereert u in één handeling een offerte welke u kunt afdrukken op uw eigen briefpapier. De prijzen worden standaard per hoofdgroep afgedrukt. Hierbij worden de opslagen, zoals vermeld bij het projectblad, per groep berekend en afgedrukt. De klant ziet in de offerte dus alleen prijzen, waarin de opslagpercentages verwerkt zijn.

De offerte kan bestaan uit verschillende pagina’s zoals offerteblad, opdrachtbevestiging, algemene voorwaarden, etc. Deze kunt u per project aan- of uitzetten. Bij de instellingen kunt u de pagina's zelf vormgeven of aanpassen.

Bij de instellingen van de offerte kan uw briefpapier (PDF document in A4 formaat) worden toegevoegd. De offerte wordt dan hierop getoond. Zo is het mogelijk om offertes digitaal te versturen naar de klant.

In het offerte- overzicht kunt u de statussen van de alle offertes zien en zo bepalen of u al actie moet ondernemen betreffende het nabellen van een offerte.

Beschikbaarheid: Medium en PRO

Gratis demo aanvragen