Planning

Met de planningsmodule kunt u op een eenvoudige manier een planning maken. Er wordt een basisplanning meegeleverd met standaard werkzaamheden.. U kunt veel tijd besparen door groepen en regels uit de basisplanning te importeren in uw planning.

Het is ook mogelijk om van een calculatie een planning te genereren. De groepen uit de calculatie kunt u koppelen aan de regels van de basisplanning. Bij de koppeling geeft u een inzet op en een factor voor onderaannemers. Dit samen bepaalt het aantal dagen voor een bepaalde werkzaamheid.

Indien de calculatiegroepen afkomstig zijn uit de moederbegroting, combi's of kozijnen, dan is er voor deze groepen al een koppeling aanwezig.

Werkzaamheden kunnen afhankelijk zijn van elkaar. Wanneer een werkzaamheid opschuift, start- en/of einddatum wordt aangepast, worden gekoppelde werkzaamheden direct mee verschoven.

Aan de werkzaamheden kunnen onderaannemers worden gekoppeld. Wanneer de planning gereed is, kan de planning op een simpele manier verstuurd worden naar de onderaannemers. Deze ontvangen dan een e-mail met een link naar de planning. Onderaannemers kunnen de planning alleen inzien en afdrukken, maar niet wijzigen.

Per bewerking kan ook het gereedheidspercentage worden opgegeven.

Indien een werk in uitvoering is, kunt u dat aangeven bij de betreffende planning. Planningen, die de status `in uitvoering` hebben, worden opgenomen in de totaalplanning. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de lopende projecten.


Beschikbaarheid: Basic (€ 4,95 p.m.), LT (€ 4,95 p.m.), Medium (€ 4,95 p.m.), Pro (Inclusief)

Gratis demo aanvragen