Projectadminstratie

Iedereen die met projecten werkt, weet hoe belangrijk een goede projectadministratie is. Het geeft je als ondernemer inzicht in het aantal arbeidsuren en materialen dat wordt ingezet voor de uitvoering van een opdracht. Het verkleint de kans dat u voor verassingen komt te staan.

Door urenregistratie, inboeken van inkoopfacturen en maken van verkoopfacturen is het mogelijk in één oogopslag de voortgang van een project te zien. Dit is belangrijk voor het berekenen van de gemaakte winst per project, maar ook om toekomstige offertes te verbeteren.

De projectadministratie houdt bij welke kosten er allemaal gemaakt zijn voor de verschillende projecten. De gemaakte kosten worden geboekt op de diverse projecten.

Het boeken op projecten gebeurt op verschillende manieren. Zo zal aan de hand van de urenregistratie de hoeveelheid arbeidsuren op het project worden geboekt. Medewerkers kunnen via een App ook zelf uren boeken op een project en de projectadministratie zal de betreffende mutaties controleren en na goedkeuring doorzetten naar het betreffende project.

Koop je materialen in voor een bepaald project, dan worden de kosten middels het inboeken van de inkoopfacturen op het betreffende project geboekt. Ook transportkosten, hotelkosten, werkzaamheden uitgevoerd door andere bedrijven, huur machines etc. kunnen op een project geboekt worden. En zo zijn er vast nog veel meer zaken die op een project geboekt zouden kunnen worden.

Uren en materialen kunnen door medewerkers op een eenvoudige manier geregistreerd worden via onze mobiele oplossing!

Alle ingevoerde gegevens die van belang zijn voor uw financiële administratie kunnen overgezet worden naar diverse boekhoudsystemen (o.a. Exact, Twinfield en snelstart) middels een koppeling.

 

Beschikbaarheid: Basic, LT, Medium en Pro

Gratis demo aanvragen